Ειδήσεις

- Από το Σάββατο 31 Αυγούστου και κάθε μέρα, η Πρωϊνή έχει το δικό της "σπίτι" πλέον στο διαδίκτυο Ιντερνετ, ένα χώρο που σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε, όπου κι αν ζείτε, στην Αμερικανική Ηπειρο, στον Καναδά, στην Λατινική Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική. Η "Πρωϊνή" καταργεί τα σύνορα, μειώνει στο ελάχιστο τις αποστάσεις και τολμά να φέρει πιο κοντά τους Ελληνες της Διασποράς.

Το ΜΠΕ παρέχει σε 24ωρη βάση πολιτικές, πολιτιστικές και οικονομικές ειδήσεις και πληροφορίες για τα γεγονότα στην Ελλάδα και στο διεθνή χώρο, με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης και των χωρών της Παρευξείνιας Ζώνης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αποδεκτών του το Πρακτορείο από την προηγούμενη άνοιξη προχώρησε στη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής τράπεζας ειδήσεων. Τα νέα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ανανεώνονται καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας και καθρεφτίζονται στις ΗΠΑ από το HR-NET.

Οι εφημερίδες "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη" είναι οι πρώτες ελληνικές εφημερίδες που υιοθετούν και την ηλεκτρονική έκδοση,εισάγοντας την καθημερινή ειδησεογραφία τους στο διεθνές διαδίκτυο Internet. Οι χρήστες του δικτύου θα μπορούν να ενημερώνονται για την ελληνική επικαιρότητα,τη ζωή στη Β.Ελλάδα και για τις τάσεις της ελληνικής κοινωνίας. Το δίκτυο ενημερώνεται τις πρώτες πρωϊνές ώρες κάθε ημέρας με μία επιλογή ειδήσεων από την ύλη και των δύο εφημερίδων του Οργανισμού. Ιδιαίτερη έμφαση αποδίδεται στην προβολή των εθνικών θεμάτων και για τον λόγο αυτό πολύ σύντομα θα δημιουργηθεί και αγγλική ηλεκτρονική έκδοση.

Antenna is the largest Greek Radio Television Network currently broadcasting on a Global basis. Antenna Satellite broadcasts all over the United States of America, Antenna Pacific broadcasts over the Australian continent while Radio Antenna Cyprus and AntennaTV over the Greek and Cyprus area. Antenna's Radio signal is also broadcasted via satellite all over the world.
This server contains Antenna's News broadcasts which can be obtained in text or in audio format.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ιδρύθηκε το 1895 ως ιδιωτική επιχείρηση η οποία αγοράστηκε από το δημόσιο το 1906. Συνεργάζεται με τα Διεθνή Πρακτορεία Ρόϊτερ, Γαλλικό (AFP),Γερμανικό (DPA),Ρωσικό (ITAR-TASS, Κινέζικο και πολλά εθνικά πρακτορεία ειδήσεων. Χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό σύστημα διακίνησης των ειδήσεων του και διαθετεί ON LINE ηλεκτρονικό φωτογραφικό αρχείο (διεθνές σε συνεργασία με το EPA )και Τράπεζες Δεδομένων (Ειδησεογραφική στα Ελληνικά και Αγγλικά),Βιογραφίες Ελλήνων και Ξένων Πολιτικών Αποτελεσμάτων εκλογικών αναμετρήσεων και αθλητικών ειδήσεων.) Συνδρομητές του δεκάδες εφημερίδες, Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί σταθμοί,εταιρείες Audiotext,Πανεπιστήμια, διαφοροι οργανισμοί και πολλοί ιδιώτες.