Δ Ι Α Σ Κ Ε Δ Α Σ Η
C L U B

Στην Κρύα Βρύση στο θέμα της Διασκέδασης υπάρχουν τα διάφορα Club. Μαγαζιά όπου εκεί μπορεί κάποιος , ακούγοντας μουσική(υπάρχουν μαγαζιά για όλα τα είδη μουσικής) να απολαύσει ,αυτός και η παρέα του το ποτό του. Βέβαια υπάρχουν και τα Μαγαζιά όπου κάποιος μπορεί να απολάυσει όλες τις ώρες το καφέ του ή να ασχοληθεί με διάφορα Ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τα μαγαζιά που υπάρχουν είναι τα ακόλουθα:


Δημοτικό Αναψυκτήριο "Domus"
Κατασκευάστηκε απο το Δήμο Κρύας Βρύσης και ενοικιάζεται σε ιδιώτες. Είναι ένας χώρος για όλη την Οικογένεια. Βρίσκεται σε ένα καταπληκτικό πάρκο με παιδική χαρά, συντριβάνι και άφθονο πράσινο. Λέμε ότι είναι για όλη την οικογένεια γιατί στο κάτω χώρο, μπορεί μια οικογένεια να απολαύσει το καφέ, την πίτσα, το παγωτό κ.α.. Ο εσωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος για τους λάτρεις της Ελληνικής Μουσικής και όχι μόνο. Ο επάνω χώρος , που είναι για το καλοκαίρι κατακλύζεται απο νεολαία κυρίως.
Τηλέφωνο:(0382) 62.557


Club Morroko
Βρίσκεται στο Πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης(πιο συγκεκριμένα Μ.Αλεξάνδρου). Είναι το Club με την μεγαλύτερη κίνηση, τους χειμερινούς μήνες. Τα "γλέντια" και τα "γούστα" που γίνονται εκεί μέσα το χειμώνα δεν μπορούν να περιγραφούν.


Club "Απρόοπτο"
Στο Club αυτό μπορούν να συμβούν πολλές απρόοπτες καταστάσεις. Συχνάζει αρκετός κόσμος τους χειμερινούς μήνες. Κόσμος ηλικίας πάνω απο τα 25-26 ετών. Βρίσκεται στην Κεντρική Οδό(Βασιλέως Παύλου).


Club "Χρονικό"
Είναι το Club που έχει την μεγαλύτερη "πέραση" τους Θερινούς μήνες. Τα άτομα που συχνάζουν εκεί είναι ηλικίας απο 13 εώς 44 χρονών. Το μέρος όπου βρίσκεται είναι ιδανικό για τους θερινούς μήνες. Βρίσκεται στην γωνία των οδών Θεμιστοκλέους και Αθηνάς.


CAFE-PIZZA
Καφετέρεια-Pizza"Αρχαίον"
Βρίσκεται στο Πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης(στην οδό Θεμιστοκλέους). Εκεί μπορεί κάποιος να απολαύσει το καφέ του(μετά τις 10:00π.μ.). Επίσης σερβίρεται Pizza-Παγωτά κ.α. . Υπάρχει μικρή Παιδική Χαρά για τους μικρούς πελάτες του Καταστήματος.


Pizza "Bellisimo"
Ενα κατάστημα που βρίσκεται στην γωνία των οδών Θεμιστοκλέους και Μ.Αλεξάνδρου. Κάνει κατοίκον παράδοση πίτσα.


Cafe "Sante"
Ενας πολύ προσεγμένος χώρος στην οδό 25ης Μαρτίου. Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό τους όλες τις ώρες. Επίσης μπορεί να παίξει διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια ακόμη και με χαρτιά. Υπάρχουν βέβαια ακόμη περισσότερα Καφέ-Ηλεκτρονικά, Καφετέρειες και καφενεία.Ομως ο χώρος είναι πάρα πολύ λίγος για να τα αναφέρουμε όλα.


ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Είναι το είδος που υπάρχει σε υπερβολική δόση. Υπάρχουν πολλές Ταβέρνες στην Κρύα Βρύση. Μερικές απο αυτές:


Ταβέρνα " Ο ΤΑΚΗΣ "
Βρίσκεται στην οδό Βασ.Παύλου. Θεωρείτε μια απο τις καλλίτερες Ταβέρνες, τόσο στην Κρύα Βρύση, όσο και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Πραγματικά ο επισκέπτης της Κρύας Βρύσης, αξίζει να πραγματοποιήσει κάποιο γεύμα σε αυτήν την Ταβέρνα.


Ταβέρνα "Το Στέκι των Μουσικών"
Μια γραφική Ταβέρνα στο Πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης (25ης Μαρτίου). Είναι ανοιχτή απο το πρωϊ και σερβίρει μεταξύ των άλλων και Θαλλασινά.


Απο τα γνωστά Fast Food που ξεχωρίζουν στην Κρύα Βρύση είναι αυτό που βρίσκεται στην Βασ.Παύλου με 25ης Μαρτίου γωνία. Είναι το "Time Out" . Είναι ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο Fast Food και είναι άξιο λόγου.


Θα πρέπει πάλι εδώ να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και άλλες Ταβέρνες-Fast Food, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε όλα.

Επιστροφή στην Κεντρική Σελίδα