Νομικά Πρόσωπα Κρύας Βρύσης

Στην Κρύα Βρύση υπάρχουν τέσσερα Νομικά Πρόσωπα (το ένα είναι περισσότερο Σωματείο).


Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής &
Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κρύας Βρύσης

Ετος Ιδρυσης : 1993

Σκοποί : Η ΔΕΚοΠΑ Κρύας Βρύσης(Συντομογραφικά) έχει σαν σκοπό και στόχο την Πολιτιστική και Κοινωνική Ανάπτυξη του Δήμου Κρύας Βρύσης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Κάμπου Κρύας Βρύσης.

Δραστηριότητες : Μέχρι τώρα η Δημοτική Επιχείρηση έχει να παρουσιάσει πλούσια δράση. Εχει διοργανώσει πολλές φορές των Πολιτιστικο Σεπτέμβρη του Δήμου Κρύας Βρύσης, αλλά έχει παίξει και το ρόλο του συντονιστή και άλλων εκδηλώσεων , όπως για παράδειγμα τα Σεμινάρια για Γονείς και Εκπαιδευτικούς.

Κάθε χρόνο διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Κρύας Βρύσης τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης.

Επίσης πραγματοποιεί και "ηλεκτρονικές" δουλειές. Εχει αναλάβει την μηχανογράφηση του Δήμου Κρύας Βρύσης, καθώς και την κατασκευή της παρούσας WEB σελίδας.


Κέντρο Ανοικτής
Προστασίας Ηλικιωμένων


Ετος Ιδρυσης : 1993

Σκοπός : Η δημιουργία ενός τόπου, όπου θα μπορούν να συγκεντρώνονται άτομα της ίδιας ηλικίας.Να ανταλλάσουν απόψεις. Να διοργανώνουν κάποια εκδήλωση, αλλά και να τους παρέχεται μερική Ιατρική Περίθαλψη.

Δραστηριότητες : Το ΚΑΠΗ του Δήμου Κρύας Βρύσης, συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού του Δήμου Κρύας Βρύσης, διοργανώνει το Τραπέζι Τρίτης Ηλικίας που πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Σεπτέμβρη. Επίσης πραγματοποιεί δεκάδες εκδρομές και γενικότερα είναι ένα πολύ ενεργό κομμάτι της Κοινωνίας της Κρύας Βρύσης. Σε λίγο το ΚΑΠΗ θα έχει το δικό του ιδιόκτητο χώρο.


Τράπεζα Αίματος
Δήμου Κρύας Βρύσης


Ετος Ιδρυσης : 1994

Σκοπός : Η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Κρύας Βρύσης έχει σαν στόχο την παροχή Αίματος σε όσα άτομα το έχουν ανάγκη.

Δραστηριότητες : Εχει πραγματοποιήσει αρκετές αιμοδοσίες και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετές φιάλες αίματος. Πολλές φορές μάλιστα βοήθησε ΚρυαΒρυσιώτες ή κατοίκους της γύρω περιοχής που είχαν ανάγκη σε αίμα.


Δημοτική Επιχείρηση
Υδρευσης Αποχέτευσης Κρύας Βρύσης


Ετος Ιδρυσης : 1996

Σκοποί : Η ΔΕΥΑΚΒ(Συντομογραφικά) έχει σαν σκοπό την παροχή στους Δημότες της Κρύας Βρύσης υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την ύδρευση και την αποχέτευση.

Δραστηριότητες : Δεν έχει, γιατί μόλις έχει ιδρυθεί


Επιστροφή στην Κεντρική Σελίδα